Snowy Ulu Kardeşler Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu
25 Temmuz2014

Snowy Ulu Kardeşler Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Snowy Ulu Kardeşler Geleneksel İftar Yemeği Programı’nda, Snowy Ulu Kardeşler çalışanları bir araya geldi. Snowy Ulu Kardeşler çalışanları, teknede boğaz turu eşliğinde iftarlarını açarken Ramazan Ayı’nın manevi havasına ve bereketine ortak oldu.

Geleneksel İftar Yemeği Programı, 15 Temmuz ve 22 Temmuz 2014 tarihlerinde iki ayrı grup halindedüzenlendi. Tur teknesi ile boğaz turu kapsamında gerçekleşen program, Beşiktaş İskelesi’nden saat 19:00’da hareket ederek başladı.

Geleneksel İftar Yemeği programı açılış konuşmasında, Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu, iftar programına katılım gösteren tüm personellerine teşekkür etti. Ulu “Ramazan Ayı barış, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Bu güzide iftar buluşmamızın birlik ve beraberliğimizi arttırmasını umuyorum. Gelmenizle şeref bulduk. Hepinize hayırlı iftarlar diliyor ve dualarınızı üzerimizden eksik etmemenizi ümit ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından iftar programı kapsamında, Snowy Ulu Kardeşler çalışanları boğaz turu eşliğinde iftarlarını açarken Ramazan Ayı’nın manevi havasına ve bereketine ortak oldu. Program süresince boğazın eşsiz manzarasını fırsat bilen katılımcılar,  hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.